Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Širi se video: Ukrajinci ruskom vojniku dali hranu i čaj i pomogli da nazove mamu
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Širi se video: Ukrajinci ruskom vojniku dali hranu i čaj i pomogli da nazove mamu

Slomio se u suzama

Društvenim mrežama proširila se snimka koja navodno prikazuje kako Ukrajinci daju hranu i čaj izgladnjelom ruskom vojniku.

'Nevjerojatan video kruži Telegramom. Ukrajinci su zarobljenom ruskom vojniku dali hranu i čaj i nazvali njegovu majku da joj kažu da je dobro. Slomio se u suzama. Usporedite ovdje prikazano suosjećanje s Putinovom brutalnošću', napisao je dopisnik BuzzFeeda Christopher Miller podijelivši snimku, prenosi Index.

Vojnik u jednom trenutku prema osobi na videopozivu šalje i pusu u suzama dok ga žena pored tješi.

'Koriste djecu kao topovsko meso. Oni ne znaju ni gdje idu... Ceste su pune uništenih ruskih konvoja. Uništeni su konvoji i konvoji vaših ruskih vojnika. Oni bi trebali otići iz Ukrajine', čuje se i muški glas na snimci.

Vaša reakcija na temu