Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay SKANDAL U SRBIJI Policajka uhićena zbog prostitucije

SKANDAL U SRBIJI Policajka uhićena zbog prostitucije

Pojavile su se i snimke

Prometna policajka i njezina poznanica uhićene su u Srbiji pod optužbom da su se bavile prostitucijom. Dobile su prekršajne prijave, a policajka će dobiti otkaz. 

Kako prenosi Blic.rs, ova afera dogodila se u kolovozu. Na društvenim mrežama pojavile su se sporne porno snimke policajke na kojima djevojka u uniformi Centra za osnovnu policijsku obuku oralno zadovoljava kolegu u wc-u. 

Također, pojavile su se snimke na kojima ista djevojka simulira oralni seks s bananom, a potom i fotografije na kojima u izazovnoj odjeći pozira s partnericom. Kako navode, snimke su nastale još prije nekoliko godina za vrijeme obuke u Srijemskoj Mitrovici, a policajka se potom zaposlila u MUP-u. 

Nakon što su se snimke pojavile u javnosti, prvo je uhićena poznanica koja je priznala da se bavi prostitucijom, a potom je isto učinila i policajka.

'Kako je utvrđeno, osumnjičena policajka je klijente primala po elitnim beogradskim hotelima. Protiv nje će biti podnesena kaznena prijava',  pišu tamošnji mediji. 

Vaša reakcija na temu