Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr ŠOK U AGENTINI Tinejdžer tvrdi da je Maradonin sin i traži njegovu ekshumaciju

ŠOK U AGENTINI Tinejdžer tvrdi da je Maradonin sin i traži njegovu ekshumaciju

Sin je konobarice Natalie Garat koja je 2006. godine preminula u dobi od 23 godine od raka pluća

Manje od 24 sata nakon sprovoda Diega Maradone oglasio se Santiago Lara koji tvrdi da je nepriznati sin nogometnog velikana.

Ovaj 19-godišnjak tako traži ekshumaciju Maradoninog tijela kako bi se DNA testovima dokazalo da je on uistinu njegov sin. On je to i učinio putem odvjetnika Josea Nuneza manje od 24 sata nakon samog pokopa, javlja Jutarnji list.

U pisanom zahtjevu predanom u La Plati, gradu udaljenom nekih sat vremena vožnje kod Buenos Airesa, traži se prijevoz Maradoninog tijela u gradsku mrtvačnicu.

Ova vijest obišla je svijet nakon što je Nunez zahtjev štićenika iznio na televiziji. Nova je to etapa pravne bitke koja je započela još 2014. godine kada je Lara još kao 13-godišnjak tvrdio da je Maradonin sin.

Maradona inače ima petoro zakonski priznate djece, dok je Lara sin konobarice Natalie Garat koja je 2006. godine preminula u dobi od 23 godine od raka pluća. Dečko Natalie Garat po imenu Marcelo Lara podigao je Santiaga kao svog sina.

Vaša reakcija na temu