Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Šokantno ubojstvo: Lopovi zadavili mladu majku pred djetetom

Šokantno ubojstvo: Lopovi zadavili mladu majku pred djetetom

Mučili i supruga

Trojica lopova zadavila su u utorak mladu majku, inače 20-godišnju Britanku, pred njenim 11-mjesečnim djetetom nakon što su provalili u njezin dom u atenskom predgrađu i vezali njenog 33-godišnjeg supruga, priopćila je policija.

Lopovi su uzeli novac i nakit,  nakon što su ubili 20-godišnjakinju koja je rođena u Grčkoj, ali je imala britansku putovnicu, rekla je policija.

Njezin suprug, 33-godišnji pilot, preživio je. Lopovi su također ubili obiteljskog psa i ostavili ga obješenog na ogradi kuće u predgrađu Glyka Nera, dodala je policija. Šokantan zločin uznemirio je brojne građane diljem zemlje, a i šire, prenosi Reuters, javlja RTL.

Vaša reakcija na temu