Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Srbija uvodi policijski sat: 'Situacija u Beogradu je alarmantna, sve bolnice su gotovo pune!'

Srbija uvodi policijski sat: 'Situacija u Beogradu je alarmantna, sve bolnice su gotovo pune!'

Danas je od početka pandemije virusa u Srbiji najteži dan jer je 13 preminulih osoba - rekao je Vučić

U Srbiji će od sutra biti zabranjeno svako javno okupljanje više od pet ljudi, a od petka do ponedjeljka će biti na snazi policijski sat. Najavio je to predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije.

- Danas je od početka pandemije virusa u Srbiji najteži dan jer je 13 preminulih osoba i već u ovom trenutku bilo je oko 120 ljudi na respiratorima - rekao je Vučić. 

Naglasio je da je Beograd u kritičnoj situaciji. 

- Situacija je alarmantna u Beogradu, a ozbiljna u još četiri grada u Srbiji. U ovom trenutku je gotovo 4.000 hospitaliziranih COVID pacijenata. Sve beogradske bolnice su gotovo pune - kazao je predsjednik Srbije.

Vaša reakcija na temu