Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Srpski mediji žestoko napali Milu Horvat jer je iskreno odgovorila na čijoj je strani

Srpski mediji žestoko napali Milu Horvat jer je iskreno odgovorila na čijoj je strani

Objasnila je da navija isključivo za hrvatsku reprezentaciju, te da će se, upravo zbog Andreja Kramarića, radovati pogocima Hoffenheima

Mila Horvat, novinarka i voditeljica koja već godinama radi na televizijskoj postaji Arena, pretrpjela je u četvrtak navečer nepotrebne i potpuno promašene kritike pojedinih srpskih medija zato što je uoči utakmice između Hoffenheima i Crvene zvezde otkrila da će navijati za njemački, a ne beogradski klub, prenosi Večernji list.

Naime, kada je upitana na čijoj će biti strani, Horvat je sugovorniku objasnila da navija isključivo za hrvatsku reprezentaciju, te da će se, upravo zbog Andreja Kramarića, radovati pogocima njemačke momčadi. 

Začuđujuće, njezin sasvim korektan i potpuno shvatljiv odgovor svejedno je neke isprovocirao, pa je novinar Informera Milu Horvat već u naslovu teksta upitao kako je nije sram.  

- Samo da susjedu crkne krava! Imaš li stida? Sraman ispad hrvatske voditeljice uoči duela Hoffenheima i Crvene zvezda - naslovio je svoj članak, očito iz nekog razloga uvjeren da je kazala nešto pogrešno. 

Njezin su odgovor primijetili i neki drugi srbijanski mediji, pa je Espreso članak potpiao ovako: 'Pitali vrelu Hrvaticu zakoga navija na utakmici između Hoffenheima i Zvezde, Neće vam se svidjeti njezin odgovor!'.  Novinari Monda u tom su cirkusu bili  najkorektniji, te su napisali sljedeće: 'Zvezda? Navijam samo za Hrvatsku! Lijepa voditeljica iz Zagreba se 'izvukla' na pitanje koga će podržati večeras'.

Vaša reakcija na temu