Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Stigla prva reakcija Kremlja na incident s dronom nad Crnim morem
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Stigla prva reakcija Kremlja na incident s dronom nad Crnim morem

Srušen je nedaleko od Krima

Danas je stigla prva reakcija Kremlja na jučerašnji incident s rušenjem američkog vojnog drona nad Crnim morem nedaleko od Krima. 

Washington je, podsjetimo, optužio Rusiju da je srušila izvidnički vojni dron na Crnim orem, a Kremlj je danas odgovorio da su odnosi Rusije i SAD-a 'u stanju vrijednom žaljenja' i 'najnižoj razini ikad'.

Dmitri Peskov, glasnogovornik ruskog predsjednika Vladimira Putina, danas je novinarima rekao da o incidentu nije bilo kontakta s Washingtonom na visokoj razini, pa dodao kako 'Rusija nikad neće izbjegavati uključiti se u konstruktivni dijalog', piše Index.

Vaša reakcija na temu