Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash STRAVIČNO Majka poslala osmogodišnjakinju kod ujaka po lonac, njezino tijelo pronađeno krvavo i polugolo

STRAVIČNO Majka poslala osmogodišnjakinju kod ujaka po lonac, njezino tijelo pronađeno krvavo i polugolo

Branio se kako je bio pijan

Šokantan zločin dogodio se u gradu Botošani u Rumunjskoj. Osmogodišnja djevojčica Chică Roşa Maria Silva silovana je i brutalno ubijena, a za gnjusan zločin osumnjičen je njezin ujak.

Djevojčica je nestala u petak oko 20 sati, a njeno beživotno, polugolo i krvavo tijelo pronađeno je u noći između petka i subote u šumici u blizini sela Jijia, piše Jurnalul.ro, prenosi Dnevnik. Pripadnici policije iz tri okruga su u subotu tragali za osumnjičenim ujakom (32), koji je na kraju uhićen nedaleko od mjesta zločina.
Poslala drugu kćer

Majka osumnjičenog, koja je s roditeljima nesretne djevojčice tragala za njom, ispričala je što se dogodilo kobne večeri. Kako tvrdi, Mariu je mama poslala do ujakove kuće, koja se nalazi odmah pored njihove da donese lonac. Dijete je izašlo iz kuće oko 20 sati, a kako se ni poslije deset minuta nije vratila, majka je poslala mlađu kćerku (6), da vidi zašto se zadržala.

Kada se manja djevojčica vratila kući i roditeljima rekla da u kući nema ni sestre ni ujaka, zabrinuti roditelji su ju krenuli tražiti. Ubrzo je na nogama bilo cijelo selo i svi su tražili nestalu osmogodišnjakinju. Kada ni nakon sat vremena dijete nisu pronašli, alarmirana je policija.

Nešto iza ponoći polugolo i krvavo tijelo djevojčice pronađeno je u šipražju na obodu šume. Odmah je bilo jasno da je dijete ubijeno i najvjerovatnije silovano. Ujaka (32) nisu pronašli. Za njim je u potragu krenula policija helikopterima i dronovima, a tek oko popodneva idućeg dana uhvaćen je nedaleko od mjesta zločina.

'Muškarca kojeg se sumnjiči da je počinio djelo policija je identificirala. Viđen je dok je išao prema svojoj kući, kroz obližnje raslinje, te započela potjera. U kratkom vremenu je uhvaćen i imobiliziran, a začula se i dva pucnja, bez zabilježenih žrtava', objavio je glasnogovornik Županijskog policijskog inspektorata (IPJ) Botoşani Delia Nenişcu.

Rumunjski mediji pišu da je osumnjičeni priznao zločin i rekao da je to učinio jer je bio pijan.

Vaša reakcija na temu