Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Emerson Mello from Pixabay STRAVIČNO Na posvojenom sinu (4) izvodili egzorcizam, dječak preminuo od ozljeda

STRAVIČNO Na posvojenom sinu (4) izvodili egzorcizam, dječak preminuo od ozljeda

Otkriveni jezivi detalji zločina

Par iz SAD-a optužen je za izvođenje amaterskog egzorcizma nad svojim četverogodišnjim sinom, koji je nakon toga umro.

Joseph Paul Joe Wilson i Jodi Ann Wilson iz Sjeverne Karoline uhićeni su 13. siječnja pod optužbama da su izazvali preuranjenu smrt svoga sina Skylera Wilsona. Trenutačno se nalaze u pritvoru bez mogućnosti plaćanja jamčevine.

Iz ureda šerifa izvijestili su da su 6. siječnja primili poziv od Službe za zaštitu djece o djetetu koje je primljeno u bolnicu nakon što mu je pružena hitna medicinska pomoć prethodnog dana. Skyler je samo tri dana kasnije preminuo od ozljeda koje su mu nanijeli njegovi roditelji, javila je policija, a prenosi NBC News, javlja Dnevnik.hr.

'Ovo je tragičan događaj koji je rezultirao preranom smrću dragocjenog djeteta', rekao je šerif Steve C. Hiatt.

Par koji se sumnjiči za ubojstvo nisu biološki roditelji dječaku, već je Skyler posvojen. Uzrok smrti navodno je hipoksična ozljeda mozga koja nastaje u nedostatku kisika, a osim toga dijete je bilo i izgladnjelo. Policija slučaj tretira kao ubojstvo.

Dječak je prije nego što je na njemu izveden egzorcizam bio zavezan ljepljivom trakom i izoliran sam u sobi bez hrane. Još se ne zna koji je točno uzrok smrti.

Muškarac nije bio kod kuće kada je Josi Ann primijetila da s dječakom nešto nije u redu. Nazvala je supruga i obavijestila ga što se događa. Nakon toga prošlo je još nekoliko sati prije negoli su ga odveli u bolnicu.

Policija je na suprugovu mobitelu našla fotografiju na kojoj dječak leži na podu, lica okrenutog prema dolje, umotan u deku koja je ljepljivom trakom pričvršćena na pod.

Osim ubijenog dječaka, par je posvojio još troje djece, a prema izvješću policije, sva su zlostavljana. Trenutačno se sva nalaze u centru za socijalnu skrb.

Vaša reakcija na temu