Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram SUPRUGA ZELENSKOG PROGOVORILA O PATNJI 'Naš je odnos na pauzi'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

SUPRUGA ZELENSKOG PROGOVORILA O PATNJI 'Naš je odnos na pauzi'

'Nije normalno kad djeca ne mogu vidjeti svog oca'

Olena Zelenska, prva dama Ukrajine, progovorila je o svom privatnom životu i tome kako je rat utjecao na njega.

Zelenska je dala intervju za CNN u kojem je novinarki Christiani Amanpour otkrila da joj nije dopušteno često viđati supruga, a kada ga i vidi, to je samo nakratko.

'Ovo nije normalno, to nije normalna veza, kad djeca ne mogu vidjeti svog oca i moraju s njime razgovarati telefonom… Zato je naša veza trenutno na pauzi, kao i veze većine Ukrajinaca', rekla je Zelenska. 

Zbog sigurnosnih razloga sa suprugom Volodimirom Zelenskim može viđati samo povremeno i nakratko. U prva dva mjeseca ruske invazije nisu se uopće vidjeli.

'Srećom, ta dva mjeseca, kada uopće nisam mogla vidjeti svog supruga, sada su prošlost. Sada ga ponekad mogu vidjeti. Ne često i ne dugo, ali ga mogu fizički osjetiti', kazala je prva dama Ukrajine.

Dodala je da je rat koji je u tijeku uzeo veliki danak zemlji i da trenutno 'ne može vidjeti kraj njihove patnje', prenosi Index.

I Zelenski i njegova supruga odbili su napustiti Ukrajinu otkako je Rusija izvršila invaziju 24. veljače, a u prva dva mjeseca rata, dok se obitelj uopće nije mogla viđati, predsjednik je živio u svom uredu sa svojim osobljem, dok su supruga i njihovo dvoje djece od 17 i 9 godina držani na tajnoj lokaciji.

Vaša reakcija na temu