Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay SVAĐA ZBOG HLADNOG POMFRITA Ubijen zaposlenik McDonald'sa

SVAĐA ZBOG HLADNOG POMFRITA Ubijen zaposlenik McDonald'sa

Bizaran zločin u Americi krenuo je majčinim pozivom ubojici

U petak ujutro američka je policija potvrdila da je 23-godišnji Matthew Webb preminuo. Prema pisanju ABC-a, podlegao je ozljedama koje je zadobio u srijedu, a slučaj se sada tretira kao ubojstvo.

Matthew, zaposlenik McDonald'sa, upucan je u vrat, navodno zbog svađe u vezi s hladnim pomfritom, rekli su tužitelji.

U četvrtak je sudac iz Brooklyna naredio da se glavni osumnjičenik za pucnjavu zadrži bez jamčevine u vezi ne samo s ubojstvom, već i s nepovezanim ubojstvom iz 2020., navodi New York Post.

Camellia Dunlap također je optužena jer je svom dečku navodno predala pištolj prije pucnjave, rekao je državni tužitelj. Tužitelji tvrde da je 20-godišnji Michael Morgan priznao ne samo ubojstvo na McDonald'sovog zaposlenika Matthewa, već i nepovezano ubojstvo od prije dvije godine, ubojstvo Kevina Hollomana.

Sve je počelo s mamom?

Prema WABC-u, 23-godišnji Matthew Webb posvađao se s 40-godišnjom mušterijom koja se požalila da su joj krumpirići hladni. Neslaganje je eskaliralo i gospođa je navodno pozvala svog sina, koji se potom pojavio u restoranu. Prema CBS-u, majka je svom sinu rekla da se 'pobrine za problem'.

Kada je Morgan stigao, policija kaže da je izvadio pištolj i upucao Webba u vrat. Žrtva je hitno prevezena u Sveučilišnu bolnicu Brookdale. Morgan je priveden na mjestu događaja, a NYPD je u srijedu ujutro objavila njegovo ime.

Majka osumnjičenika Lisa Fulmore detaljno je opisala svoju stranu priče u razgovoru za New York Post, potvrđujući da je svađa izazvana hladnim krumpirićima. Fulmore je tvrdila da je prvo zamolila ženu za pultom da joj donese svježe krumiriće nakon što je shvatila da je zaposlenica stavila samo nekoliko vrućih na ono što joj je već dano.

'Počela se smijati i svi su se počeli smijati, ponašajući se kao da je smiješno. Pomislila sam: 'Što je smiješno? Platila sam hranu i trebala bih dobiti ono što sam tražila', rekla je Fulmore, prenosi Net.hr

'Čuo se pucanj'

Fulmore je tada tvrdila da joj je Webb rekao da ima hrane u zubima, prije nego što joj je rečeno da je poslovođa izašao. 

'To je bilo kada sam razgovarala telefonom sa svojim sinom. Pomislila sam da se oni u ovom McDonald'su igraju sa mnom', nastavila je. 

Rekla je da je on bio u blizini i pojavio se kako bi se sukobio sa zaposlenicima.

'Moj sin je rekao 'izađi van' dječaku straga', nastavila je, misleći na Webba. 

Fulmore je tvrdila da je njezin sin nakon toga otišao, ali oko 10-15 minuta kasnije Webb je, kako je rekla, otišao tražiti njenog sina. 

'Sljedeće što znam, možda 10 minuta kasnije, čuo se pucanj.

Pogledala sam i vidjela dječaka na tlu, a onda sam vidjela svog sina kako trči na drugu stranu. Nazvala sam 911, a onda sam sjedila tamo i čekala', rekla je, dodajući da još uvijek 'ni ne zna je li njezin sin to učinio.'

Vaša reakcija na temu