Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash TERORISTIČKI NAPAD U NICI? Nožem ubio jednog, ranjeno više ljudi

TERORISTIČKI NAPAD U NICI? Nožem ubio jednog, ranjeno više ljudi

Motiv napada ostaje nejasan

Najmanje jedna osoba ubijena je, a nekoliko drugih ozlijeđeno u napadu nožem u blizini crkve na području Notre-Dame u Nici u ranim jutarnjim satima u četvrtak, pišu 24 sata.

Javnost je zamoljena da izbjegava to područje dok je naoružana policija izvodila veliku sigurnosnu akciju. Gradonačelnik Nice Christian Estrosi potvrdio je da je navodni počinitelj priveden i zahvalio policiji na brzom odgovoru.

Motiv napada ostaje nejasan, ali gradonačelnik Estrosi potvrdio je da je, na temelju dosadašnjih dokaza, riječ o terorističkom napadu.

U međuvremenu, policija vrši kontroliranu eksploziju na tom području i zatražila je od javnosti da se kloni dok timovi za odlaganje bombi rade.

Vaša reakcija na temu