Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tesla se zabio u drvo u Teksasu, dvojica mrtvih, ali nitko nije bio za volanom

Tesla se zabio u drvo u Teksasu, dvojica mrtvih, ali nitko nije bio za volanom

Tijela su pronašli vatrogasci kada su ugasili požar

Dva muškarca poginula su u prometnoj nesreći u Teksasu nakon što se Tesla u kojem su se vozili zabio u drvo i zapalio.b Dužnosnici su potvrdili da nitko nije bio za volanom. 

Automobil Tesla Model S napravljen 2019. godine je u trenutku nesreće, koja se dogodila u subotu navečer, jurio po cesti u američkoj saveznoj državi Teksas.

Kako javljaju američki mediji, automobil je u jednom trenutku skrenuo s ceste, udario u drvo i zapalio se.

Nakon što su vatrogasci ugasili vatru, pronašli su dvojicu mrtvih. Jedan je imao 59 godina, a drugi 70. No, ono što je posebno zanimljivo je da nijedno tijelo nije nađeno za volanom - jedno je nađeno na suvozačkom mjestu, a drugo na stražnjem sjedištu, javlja Index.

Vaša reakcija na temu