Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tinejdžeri u Sibiru pronašli bebu u kutiji za jaja

Tinejdžeri u Sibiru pronašli bebu u kutiji za jaja

Vani bilo minus 20 stupnjeva

Ruske vlasti su priopćile da je beba koja je u Sibiru pronađena na minus 20 stupnjeva Celzijusa sada u dobrom zdravstvenom stanju.

Bebu je na udaljenoj cesti u blizini sela Sosnovka pronašlo pet tinejdžera, a nalazila se u kutiji za jaja. Roditelji jednog tinejdžera su malenu djevojčicu odmah prevezli u bolnicu gdje je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Policija traga za majkom djeteta te je otvorila istragu zbog pokušaja ubojstva maloljetne osobe, javlja BBC, prenosi Index.

Roditelji tinejdžera, Dmitrij i Anna Litvinov, žele posvojiti bebu, ali moraju pričekati hoće li policija naći njezinu rodbinu.

Dmitrij Litvinov je rekao da je petoro prijatelja izašlo u šetnju na pravoslavni Božić.

'Već je bio mrak, upalili su telefone kako bi vidjeli što se nalazi u kutiji. Unutra su pronašli bebu prekrivenu nečime što nalikuje na krpu i bočicu', kazao je.

Litvinov i njegova supruga došli su po dijete, za koje se procjenjuje da je staro samo tri dana, i prevezli ga u bolnicu. Bojali su se da je zadobilo prevelike ozebline i da neće preživjeti.

Po dolasku u bolnicu, liječnik je brzo pregledao bebu i ugrijao je nježno trljajući joj ruke i noge. Bebi se zatim vratila boja u obraze te je utvrđeno da je u dobrome zdravstvenom stanju.

Vaša reakcija na temu