Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Tragedija u Lugansku: Ispod ruševina izvukli dva mrtva djeteta i ženu
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Tragedija u Lugansku: Ispod ruševina izvukli dva mrtva djeteta i ženu

Treće dijete je preživjelo

Kako javljaju ukrajinski mediji, nakon granatiranja u gradu Rubižne u regiji Lugansk, poginula je majka s dvoje djece. Treće dijete je izvučeno iz ruševina i u stabilnom je stanju.

Nakon granatiranja na mjesto događaja došli su spasioci i odmah počeli akciju izvlačenja iz ruševina.

'Iz ruševina su prvo izvukli dvoje djece bez znakova života, spasioci su obavili reanimaciju, ali su, nažalost, po dolasku djelatnici Hitne medicinske pomoći konstatirali smrt djece', stoji u priopćenju ukrajinske službe za hitne slučajeve.

'Spasioci su nastavili s traženjem ispod ruševina te su pronašli ženu i još jedno dijete. Medicinski djelatnici su konstatirali smrt žene. Dijete je spašeno, stanje mu je stabilno, zadovoljavajuće', priopćeno je iz Državne službe za hitne slučajeve.

Ukrajinska agencija dodaje kako je sedam civila ubijeno, a pet ih je ranjeno u minobacačkom napadu na grad Makariv u regiji Kijev jučer 18. ožujka, izvijestili su kijevski dužnosnici, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu