Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com TRUMP SAMOUVJEREN 'Mogao bih riješiti rat u Ukrajini u jednom danu'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

TRUMP SAMOUVJEREN 'Mogao bih riješiti rat u Ukrajini u jednom danu'

Dobro se slaže s Putinom

Bivši  američki predsjednik Donald Trump je, govoreći na godišnjoj konferenciji konzervativnih vođa CPAC-u, rekao da bi on mogao rat u Ukrajini riješiti u samo jednom danu, prenosi Index.

Trump se planira ponovno kandidirati za predsjednika SAD-a. CPAC se smatra ključnim događajem za republikanske predsjedničke kandidate.

'Brzo ću riješiti rat u Ukrajini'

U opsežnom govoru koji je pokrivao niz tema Trump je iznio tvrdnje da će zaustaviti rusko-ukrajinski rat koji traje već više od godinu dana i u kojem su stradale tisuće ljudi.

'Prije nego što uopće stignem u Ovalni ured, riješio bih katastrofalni rat između Rusije i Ukrajine. Bilo bi to riješeno brzo. Ne bi mi trebalo više od jednog dana. Točno znam što reći i Zelenskom i Putinu', rekao je Trump.

Nastavio je naglašavati koliko se dobro slažu on i ruski predsjednik Vladimir Putin. 

'Jako se dobro slažem s Putinom, iako sam ja taj koji je okončao njegov naftovod. Sjetite se da su govorili da 'Trump daje puno Rusiji'. Putin mi je rekao 'Ako si mi prijatelj, mrzio bih da te vidim kao svog neprijatelja'', rekao je Trump tijekom govora.

'Ja ću lako spriječiti treći svjetski rat', dodao je.

Vaša reakcija na temu