Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Tučnjava na letu Amsterdam-Ibiza zbog zaštitnih maski

Tučnjava na letu Amsterdam-Ibiza zbog zaštitnih maski

Dvojicu Britanaca je uhitila španjolska policija

Dvojica Britanaca su se potukla na letu od Amsterdama do Ibize i to zbog maski. Po pisanju Independenta, počeli su se svađati nakon što je Boeing 737 nizozemske kompanije KLM u petak poletio iz Amsterdama. 

Tvrtka KLM je priopćila da su obojica svladana uz pomoć ostalih putnika te da ih je, po slijetanju u zračnu luku na Ibizi španjolska policija uhitila.

- Dvojica nesavjesnih putnika odbila su nositi zaštitne maske te su fizički i verbalno uznemiravali ostale putnike - rekao je glasnogovornik zrakoplovne tvrtke.

Dodao je da je pilot o incidentu obavijestio lokalne španjolske vlasti te da su obojica putnika po slijetanju zrakoplova privedena te da sigurnost leta nije bila ugrožena.

Independent piše kako se na snimci objavljenoj na Instagramu vidi da još nekoliko ljudi ne nosi zaštitne maske.

Vaša reakcija na temu