Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ministarstvo obrane Ukrajine TUGA U MARIUPOLJU Majka i otac plaču nad tijelom djeteta
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

TUGA U MARIUPOLJU Majka i otac plaču nad tijelom djeteta

Beba ranjena tijekom granatiranja nije preživjela

Marina Jatsko, zajedno sa svojim momkom Fedorom, hitno je prebačena u bolnicu u petak nakon što je njen 18-mjesečni sin Kiril ranjen u granatiranju u Mariupolju u Ukrajini. Fotograf američke agencije AP snimio je scenu dok su liječnici pokušavali spasiti dječakov život. Dječak, nažalost, nije preživo.

U subotu su ukrajinski čelnici optužili Rusiju da je granatirala grad i civilne koridore u njemu, usprkos tome što je Rusija pristala da prekine vatru zbog evakuacije civila, piše CNN.

Evakuacija je nemoguća zbog kontinuiranog granatiranja, rekao je ranije danas zamjenik gradonačelnika Mariupolja i dodao da su odlučili da se evakuacija zaustavi jer na ulicama nije sigurno.

Zamjenik gradonačelnika Mariupolja Sergej Orlov je za BBC rekao da je dogovoreno primirje za evakuaciju civila iz grada trajalo 'ne više od 30 minuta'. Prekid vatre je, podsjetimo, trebao trajati pet sati.

Vaša reakcija na temu