Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay U NJEMAČKOJ PAO PRVI SNIJEG 'Od ljetnih vrućina do zime u pet dana'

U NJEMAČKOJ PAO PRVI SNIJEG 'Od ljetnih vrućina do zime u pet dana'

'Brzo je eskaliralo'

Prvi snijeg pao je u bavarskim Alpama te su objavljene prve fotografije s vrha Zugspitze, najvišeg u Njemačkoj, na 2962 metra iznad razine mora.

Prema njemačkoj meteorološkoj službi, sljedećih bi dana moglo pasti do 50 centimetara snijega na nadmorskoj visini većoj od 1500 metara.

'Brzo je eskaliralo. Od ljetnih vrućina do zime u pet dana. Ne zaboravite da skijaška sezona počinje 29. studenog 2024. godine', poručili su na službenoj stranici Zugspitzea. 

Kako su njemački meteorolozi najavili, do vikenda bi u Alpama moglo pasti dva do tri metra svježeg snijega, piše Dnevnik.hr.

Vaša reakcija na temu