Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Ubijen suprug potpredsjednice ukrajinske vlade
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Ubijen suprug potpredsjednice ukrajinske vlade

'Umro je kao heroj, pokušavajući evakuirati civile iz Černihiva'

Suprug potpredsjednice ukrajinske vlade za europske i euroatlantske integracije Olhe Stefanišine ubijen je u ruskom granatiranju, objavila je na društvenim mrežama ukrajinska zastupnica Lesia Vasilenko.

Bogdan Stefanišin poginuo je prije dva dana tijekom ruskog granatiranja dok je pokušavao evakuirati civile iz Černihiva.

'Jučer sam plakala više nego u svih ostalih 36 dana rata. Suprug moje kolegice Olhe Stefanišine je ubijen. Umro je kao heroj, pokušavajući evakuirati civile iz Černihiva. Nezamisliva tragedija', napisala je jučer Vasilenko u objavi na Twitteru, javlja Index.

Vaša reakcija na temu