Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram UKLONJEN PROFIL Cura za koju se vjeruje da je Putinova kći 'nestala' s Instagrama
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UKLONJEN PROFIL Cura za koju se vjeruje da je Putinova kći 'nestala' s Instagrama

Pratilo ju je više od 84 tisuće ljudi

18-godišnja Luiza Rozova, za koju se vjeruje da joj je pravo ime Elizaveta Krivonogih te da je kći Vladimira Putina, izbrisala je svoj Instagram profil nakon što je primila na tisuće žestokih uvreda zbog ruske invazije na Ukrajinu.

Profil koji je pratilo više od 84 tisuće ljudi uklonjen je danas. Sadržavao je fotografije njezina raskošnog načina života, piše Index

Luiza je navodno nezakonita kći Vladimira Putina koju on nikad nije priznao. Njena majka je Svetlana Krivonogih (45), koja je, kako se navodi, nekad radila kao spremačica, a danas je suvlasnica velike ruske banke.

Iako je u ruskim medijima strogo zabranjeno špekulirati o Putinovim ženama, ljubavnicama i djeci, za priču o navodnoj aferi sa Svetlanom i rođenju kćeri čuo je dobar dio svijeta.

I prije nego što je izbrisala profil na Instagramu, špekuliralo se da joj je zabranjeno objavljivati. Nije se, naime, oglasila već pet mjeseci.

Vaša reakcija na temu