Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UKRAJINCI OBJAVILI MOLBU 'Ako imate grijalice ili generatore, javite se našoj ambasadi'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UKRAJINCI OBJAVILI MOLBU 'Ako imate grijalice ili generatore, javite se našoj ambasadi'

'Pred nama je teška zima, ali izdržat ćemo'

Ukrajinski dužnosnik zamolio je ljude diljem svijeta da doniraju grijalice i generatore Ukrajini. Molba stiže u trenutku kad se Ukrajina muči s nestancima struje i vode zbog ruskih raketnih napada na energetsku infrastrukturu.

Anton Geraščenko, savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine, na Twitteru je objavio: 'Najbolja pomoć Ukrajini danas, uz oružje, su autonomni izvori struje i topline'.

'Ako imate generator kojeg ne koristite ili ga rijeko koristite, molim vas da razmislite o tome da ga donirate Ukrajini. Pred nama je teška zima, ali izdržat ćemo. Molim vas da kontaktirate ukrajinsku ambasadu u vašoj zemlji u vezi toga', objavio je Geraščenko.

Vaša reakcija na temu