Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UKRAJINCI PRIZNALI 'Ne napredujemo jako brzo'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UKRAJINCI PRIZNALI 'Ne napredujemo jako brzo'

'Kijev neće pregovarati s Rusijom dok ona ne povuče svoje trupe iz Ukrajine'

Ukrajina je danas priznala da njezine trupe ne napreduju jako brzo u protuofenzivi na istoku i jugu zemlje. Šef Ureda predsjednika Ukrajine Andrij Jermak rekao je novinarima da su imali teške bitke, no da zapadni saveznici ipak ne vrše pritisak na Kijev da brže napreduje, prenosi Index.

'Sada ne napredujemo tako brzo. Ako vidimo da nešto nije u redu, reći ćemo to. Nećemo uljepšavati cijelu stvar. Nema pritiska, samo pitanje: kako vam možemo dodatno pomoći? Jasno je da naši uspjesi na bojnom polju utječu na sve što se događa', kazao je Jermak, a prenosi AFP. 

'Kijev neće pregovarati s Rusijom dok ona ne povuče svoje trupe iz Ukrajine. Počet ćemo razmišljati o pregovorima tek nakon što ruske snage napuste naš teritorij', dodao je.

'Cijeli svijet zna da je nemoguće vršiti pritisak na Ukrajinu', dodaje Jermak.

Vaša reakcija na temu