Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UKRAJINCI TVRDE 'Raznijeli smo sjedište kadirovaca'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UKRAJINCI TVRDE 'Raznijeli smo sjedište kadirovaca'

Objavili su i snimku

Savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko na Twitteru je objavio da su Ukrajinci digli u zrak sjedište kadirovaca.

'U Energodaru, gradu i općini na sjeverozapadu Zaporiške oblasti, u zrak je dignuto sjedište kadirovaca. Operaciju je proveo lokalni pokret otpora, kojim je koordinirala obrambena obavještajna služba Ukrajine. U eksploziji su oštećene improvizirane barake postrojbe OMON Akhmat-1 Rosgvardija (nacionalna garda Rusije), kao i automobili parkirani u dvorištu.

Izbio je i požar. Podaci o broju poginulih i ranjenih kadirovaca još se prikupljaju', objavio je Geraščenko uz navodnu snimku napada.

Vaša reakcija na temu