Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Twitter UKRAJINSKA PRAVDA: U Kijevu ubijen ukrajinski pregovarač. Odavao tajne Rusima?
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UKRAJINSKA PRAVDA: U Kijevu ubijen ukrajinski pregovarač. Odavao tajne Rusima?

Tvrde da je pružao otpor uhićenju

Ukrajinska Pravda objavila je da je u Kijevu ubijen Denis Kirejev, jedan od ukrajinskih pregovarača koji su sudjelovali u pregovorima s Rusijom.

Kako navodi ukrajinska Pravda, Kirejev je ubijen dok su ga ukrajinske snage sigurnosti pokušale uhititi zbog sumnje na izdaju. Izvori Pravde navode kako postoje snažni dokazi da je davao tajne informacije Rusiji.

- Ukrajinska sigurnosna služba navodno je ubila Denisa Kirejeva, člana ukrajinskog pregovaračkog tima, (nalazi se daleko desno na fotografiji). Navodno je ubijen dok je pružao otpor uhićenju zbog sumnje za izdaju - napisao je novinar Christopher Miller na Twitteru.

Vaša reakcija na temu