Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash UKRAJINSKI MINISTAR Rusi koji su kopali rovove kod Černobila imaju još godinu dana života
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UKRAJINSKI MINISTAR Rusi koji su kopali rovove kod Černobila imaju još godinu dana života

'To je teška sudbina i okrutan kraj'

Ruski vojnici koji su kopali utvrde u blizini nuklearne elektrane Černobil nemaju više od godinu dana života, kazao je ukrajinski ministar energetike Herman Haluščenko.

- To je teška sudbina i okrutan kraj za ruske vojnike koje ubijaju vlastiti zapovjednici - objavilo je ukrajinsko ministarstvo obrana na Twitteru, prenoseći izjavu ministra.

Ruske snage u prvom danu rata zauzele su nuklearku u Černobilu, no Ukrajinci su uspjeli preuzeti kontrolu nad nuklearnom elektranom.

Ukrajinske vlasti objavile su ranije ovog tjedna video snimljen dronom koji prikazuje napuštene ruske vojne položaje, uključujući prazne jame i rovove, u blizini nuklearne elektrane Černobil.

Vaša reakcija na temu