Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash UKRAJINSKI VELEPOSLANIK U HRVATSKOJ 'Teroristi nagrađuju teroriste'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UKRAJINSKI VELEPOSLANIK U HRVATSKOJ 'Teroristi nagrađuju teroriste'

Komentar na Dodikovo odličje Putinu

Veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj i BiH Vasilj Kirilič opisao je u nedjelju odluku lidera bosanskih Srba Milorada Dodika da dodjeli odličje ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu kao 'nagradu terorista teroristu'.

'Teroristi nagrađuju teroriste. Sluge nagrađuju svoje gospodare. I prvima i drugima upravlja strah. S vremenom taj strah izjeda i terorista i slugu', napisao je ukrajinski veleposlanik na Twitteru.

To je komentar na Dodikovu odluku da u povodu 9. siječnja kojega se u Republici Srpskoj obilježava kao dan tog entiteta odlikuje Putina zbog 'razvijanja i učvršćivanje prijateljskih veza Rusije i RS'.

Vaša reakcija na temu