Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Twitter Ukrajinsko ministarstvo obrane: Ruska elita razmatra atentat na Putina, zna se i nasljednik
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Ukrajinsko ministarstvo obrane: Ruska elita razmatra atentat na Putina, zna se i nasljednik

'Trovanje, iznenadna bolest ili neka druga 'nesreća' nisu isključeni'

Ukrajinsko ministarstvo obrane tvrdi kako ruska elita razmatra mogućnost atentata na Putina.

'Trovanje, iznenadna bolest, nesreća - ruska elita razmatra mogućnost uklanjanja Putina', stoji u objavi na Facebook stranici ukrajinskog ministarstva obrane.

Ukrajina navodi kako iza svega stoji skupina utjecajnih ljudi koja je u opoziciji Putinu. Radi se o, kažu, političkoj i poslovnoj eliti.

'Njihov cilj je ukloniti Putina s vlasti što je prije moguće i uspostaviti ekonomske veze sa Zapadom, koje su uništene zbog rata', dodaje se.

Kako navode Ukrajinci, kao nasljednika Putina vide šefa FSB-a Aleksandra Bortnikova.

'Znakovito je da je sam Bortnikov nedavno pao u Putinovu nemilost. Službeni razlog njegovog pada je fatalna procjena rata u Ukrajini', navodi ukrajinsko ministarstvo.


Bortnikov i njegov odjel, navodi se dalje u objavi, bili su zaduženi za analizu stanja među ljudima u Ukrajini, kao i za procjenu kapaciteta ukrajinske vojske.

Dalje ukrajinsko ministarstvo navodi da Bortnikov i neki utjecajni predstavnici ruske elite razmatraju razne opcije kako ukloniti Putina s vlasti.

'Trovanje, iznenadna bolest ili neka druga 'nesreća' nisu isključeni', dodaje se.

Kažu da je ova informacija došla s ruske strane, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu