Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot UPLAKANA KIM KARDASHIAN Krvavo ubojstvo i suđenje O.J. Simpsonu su nas uništili, vikali su da sam ja tatina ljubavnica

UPLAKANA KIM KARDASHIAN Krvavo ubojstvo i suđenje O.J. Simpsonu su nas uništili, vikali su da sam ja tatina ljubavnica

Prljave tajne otkrila u emisiji Davida Lettermana

Deseci filmova i dokumentaraca, stotine knjiga i tisuće emisija posvećene su zadnjih 20-ak godina suđenju O.J. Simpsonu za krvavo ubojstvo bivše supruge Nicole Brown Simpson i njezina prijatelja Rona Goldmana. Bio je to, kako su ga Amerikanci tada nazivali - 'Slučaj stoljeća'. Baš svi dokazi upućivali su na O.J.-a, ali on se, uz pomoć svojeg odvjetničkog 'dream teama' nekako uspio izvući...

Jedan od važnijih kotačića tog odvjetničkog super-tima bio je i pokojni Robert Kardashian, inače Simpsonov najbolji prijatelj, a ujedno i otac Kourtney, Kim, Khloe i Roba Kardashiana... On je, kako bi mogao braniti svojeg prijatelja, obnovio svoju odvjetničku dozvolu i sjeo rame uz rame najvećim imena koje ste mogli angažirati u to vrijeme da vas brane.

Bili su tu i Robert Shapiro, Johnnie Cochran kao i dekani nekih najjačih pravnih fakulteta u zemlji. O.J.  je dnevno je za njihove usluge izdvajao 50.000 dolara (kad uzmemo u obzir inflaciju današnja vrijednost je 87.500 dolara), a novac je osiguravao prodavajući svoj 'merchandise' iz zatvora. Dnevno bi potpisao oko 2500 artikala, a procjenjuje se kako je tako u godinu dana pritvora zaradio oko tri mil. dolara (danas 5,2 mil. dolara).

A medijski najeksponiranije suđenje u povijesti pretvorilo je sve njegove aktere u mega-zvijezde. Društvenim mrežama nedavno se proširila i zanimljiva teorija kako bez tog suđenja ne bi bilo ni klana Kardashian, koji su nakon tog suđenja postali medijima puno zanimljiviji nego prije. 

Gostujući u emisiji Davida Lettermana prošlog mjeseca, najpoznatija svjetska starleta Kim Kardashian (40) otkrila je kako je to suđenje i sve što se događalo oko njega razorilo njezinu obitelji. 

Dakle, Robert Kardashian bio je sjajan prijatelj sa Simpsonom, dok je Kris Jenner, Robertova tad već bivša supruga, bila jedna od najboljih prijateljica ubijene Nicole. I Kris je bila 100 posto sigurna kako je O.J. krivac.

- Jedne večeri zazvonio je telefon. Ja sam se javila, a s druge strane je bio O.J. Zvao je iz zatvora i tražio da mu dam mamu na telefon. Poslušala sam ga, a rasprava je ubrzo postala žustra. Mama mu je rekla što misli o njemu i kako je sigurna da je on kriv - ispričala je Kim kod Lettermana. 

Tako je Kim od majke slušala kako je O.J. nasilnik, krivac i ubojica. 

- Znala je da će se nešto dogoditi. Vjerovala je da je njezin kraj blizu, da nije sigurna... - prisjetila se Kris u jednom intervjuu.

No kad bi otišla kod oca, unatoč tome što je O.J.-u osam puta dolazila policija na vrata, slušala bi 'drugu ploču'. Robert je bio siguran da je O.J nevin.

- Ja, sestre i braća nismo imali pojma što da radimo. Nismo htjeli odabrati stranu i povrijediti roditelje - prisjetila se Kim kod Lettermana i odmah nastavila:

- Jednom prilikom tata nas je umjesto u školu odveo na suđenje i sjeo odmah iza O.J-a. S druge strane, između obitelji ubijenih, sjedila je naša mama. Bijesno nas je gledala, a mi nismo znali što bi nego smo se zagledale u jednu točku u zidu - rekla je Kim, koja je na posljednje pitanje, "Kakve je posljedice suđenje ostavilo na vašu obitelj" odgovorila potpuno iskreno...

- Mislim da nas je uništilo. Podijelilo, razorilo... Cijela ta godina bila je mučna.

Nakon velike sudske pobjede cijeli odvjetnički tim, O.J. i prijatelji otišli su proslaviti u jednu vilu, a na proslavi su im se pridružile tada 15-godišnja Kim & 16-godišnja Kourtney. 

- Kad su paparazzi vidjeli da ulazimo u kuću odmah su počeli 'udarati' stotine fotografija. Vikali su 'Eno je, to je ljubavnica Roberta Kardashiana', nisam mogla doći sebi - završila je Kim. 

Vaša reakcija na temu