Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot UPOZORENJE ZELENSKOG 'Putin bi mogao upotrijebiti nuklearno oružje'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

UPOZORENJE ZELENSKOG 'Putin bi mogao upotrijebiti nuklearno oružje'

'Cijeli svijet treba biti zabrinut'

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij izjavio je za CNN da bi 'sve zemlje svijeta' trebale biti spremne na mogućnost da bi ruski predsjednik Vladimir Putin mogao upotrijebiti taktičko nuklearno oružje u ratu protiv Ukrajine.

Zelenskij je u intervjuu iz ureda predsjednika u Kijevu rekao da bi se Putin mogao okrenuti nuklearnom ili kemijskom oružju jer ne cijeni živote stanovnika Ukrajine, prenosi Index.

'Ne samo ja - cijeli svijet, sve zemlje moraju biti zabrinute. Za njih životi ljudi ništa ne vrijede. I to više nije problem samo za Ukrajinu nego i za cijeli svijet', kazao je. 

Vaša reakcija na temu