Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / The Telegraph UŽAS U LONDONU Autobus se zabio u trgovinu, 19 ozlijeđenih

UŽAS U LONDONU Autobus se zabio u trgovinu, 19 ozlijeđenih

Među njima i djeca

Nakon što se autobus u istočnom dijelu Londona zabio u trgovinu, 19 osoba je zatražilo liječničku pomoć. Ozljede je zadobio i vozač kojeg su vatrogasci morali osloboditi iz sjedišta pomoću specijalne opreme.

Glasnogovornik londonske hitne pomoći rekao je da je pet osoba prevezeno u bolnicu - dvije odrasle osobe i troje djece, piše Sky News

Autobus se jutros oko 8.20 na aveniji Selwyn zabio u zgradu u kojoj se nalazi električna trafostanica. Na mjesto događaja stigla su vozila hitne pomoći kako bi se što prije pružila prva pomoć ozlijeđenima.

Škola Highams Park priopćila je da su neki od njenih učenika bili u autobusu u trenutku nesreće.

- Svi ozlijeđeni učenici primili su liječničku pomoć. Kontaktirali smo roditelje svih ozlijeđenih učenika. Surađujemo s hitnim službama i naši djelatnici se nalaze na mjestu nesreće. Obavijestit ćemo roditelje o svakom daljnjem razvoju događaja - objavila je škola na Twitteru.

Vlasnik lokalnog kafića koji je pomogao pri spašavanju putnika rekao je da je među ozlijeđenima bilo nekoliko učenika koji su bili 'uplašeni i uplakani'.

- Nekolicina djece se nalazila na podu. Pokušavali smo izvući djecu, a ona su bila u panici. Rekao sam vozaču da izađe, no on je rekao: 'Ne mogu, zapeo sam.' U autobusu su bili i neki od roditelja koji su plakali - rekao je Eric Garip (38), prenosi Index

Kazao je kako ih je pokušao smiriti, ali to je bio veliki šok za njih. 

- Otišli smo gore i rekli djeci da izađu, ali jedno je ostalo na stepenicama pa smo ga iznijeli. Svi su bili uplašeni i plakali - dodao je.

Istraga nesreće je u tijeku.

Vaša reakcija na temu