Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay UŽAS U SRBIJI Mladić (23) satima silovao staricu od 96 godina

UŽAS U SRBIJI Mladić (23) satima silovao staricu od 96 godina

Prijetio da će je ubiti

Beogradski Viši sud odredio je pritvor od 30 dana za 23-godišnjeg S.Z., osumnjičenog za silovanje starice od 96 godina. Telegraf doznaje da se mladić satima iživljavao nad žrtvom u kući u jednom naselju u Beogradu.

'U kući ju je našao rođak kojem je nesretna žena ispričala što se dogodilo. Rekla mu je da je došao mladić i tražio novac, a kako nije imala novca da mu da, on ju je silovao', govori izvor blizak slučaju za Telegraf.

Prijetio da će je ubiti 

Žrtva nije zvala u pomoć jer joj je mladić prijetio da će je ubiti. Staricu su pregledali liječnici hitne pomoći. Također, bila je na ginekološkom pregledu, koji je, neslužbeno, potvrdio da je žena silovana.

Mladić je saslušan u Višem tužiteljstvu u Beogradu.

Vaša reakcija na temu