Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash UŽAS U ŠVICARSKOJ Nožem izbo trojicu dječaka na putu do vrtića

UŽAS U ŠVICARSKOJ Nožem izbo trojicu dječaka na putu do vrtića

Uhićen je

Muškarac je napao i ozlijedio troje male djece koja su išla u vrtić u Zürichu, objavila je švicarska policija. Osumnjičenik je uhićen.

Policajci su malo poslije podneva dobili dojavu o incidentu u okrugu Oerlikon u najvećem švicarskom gradu. Policija je priopćila da su djeca bila na putu prema vrtiću sa ženom koja radi u ustanovi kada ih je muškarac iznenada izbo nožem.

Nisu objavljeni detalji o mogućem motivu

Djelatnica vrtića brzo je svladala napadača uz pomoć još jednog muškarca i zadržala ga do dolaska policije. Policija je navela da je napadač 23-godišnji kineski državljanin, piše Associated Press, a prenosi Index.

Trojica petogodišnjih dječaka prevezena su u bolnice, jedan s teškim, a dvojica s ozljedama srednje težine, navodi se u priopćenju policije. Policija nije dala detalje o mogućem motivu napada.

Vaša reakcija na temu