Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot UZNEMIRUJUĆE Migrant brutalno udario staricu u Tuzli. Objavljena i snimka

UZNEMIRUJUĆE Migrant brutalno udario staricu u Tuzli. Objavljena i snimka

Žena je prebačena u bolnicu

U srijedu je u 14.45 sati  došlo je do napada u centru Tuzle. Kako je javio Tuzlanski.ba, migrant iz Alžira je fizički napao i ozlijedio 65-godišnju ženu F. A. koja je nakon napada prebačena u tuzlansku bolnicu. 

Riječ je o ženi koja prodaje povrće, a migrant ju je u jednom trenutku udario u glavu. Očevici incidenta koji se dogodio u naselju Sjenjak kažu kako je prije nego što je snažno udario ženu probleme pravio i zaposlenicima u marketu ispred kojeg se sve dogodila.

- Bio je vidno pod utjecajem nekih opijata (alkohol ili neka droga), u potpunosti je bio rastrojen i ponašao se agresivno. Snimao sam kako bi pokazao njegovo ponašanje ne sluteći da će upotrijebiti silu na ovakav brutalan način, čim je to učinio, savladan je do dolaska policije - kazao je svjedok događaja N.Z. za Tuzlanski.ba.

Objavljena je i snimka napada na ženu. 


Vaša reakcija na temu