Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Veliki ruski napadi po cijeloj Ukrajini
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

Veliki ruski napadi po cijeloj Ukrajini

U zadnja 24 sata

Rusija je u posljednja 24 sata pokrenula velike napade diljem Ukrajine. U pokrajini Zaporižja na jugu Ukrajine bilo je 45 zračnih i topničkih napada između petka i subote, rekao je guverner Jurij Malaška.

Susjedna pokrajina Herson napadnuta je 70 puta u istom razdoblju, uz upotrebu minobacača, topništva, bespilotnih letjelica, tenkova, zrakoplovstva i višecjevnih bacača raketa, rekao je guverner Oleksandr Prokudin.

Rusko granatiranje ubilo je jednog civila u istočnoj ukrajinskoj pokrajini Donjeck, izvijestio je guverner Pavlo Kirilenko.

Dodatnih 10 napada bespilotnim letjelicama bilo je usmjereno na jug i istok, rekle su ukrajinske zračne snage, a prenosi Index.

Vaša reakcija na temu