Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Došetao u šlapama, izvadio je pištolj i hladnokrvno zapucao

VIDEO Došetao u šlapama, izvadio je pištolj i hladnokrvno zapucao

Šokantne scene u Čačku

Pucnjava u poslijepodnevnim satima u ponedjeljak u Čačku prestrašila je mnoge stanovnike, a društvenim mrežama počela je kružiti i snimka.  Oko 18.30 u kafiću zasad još nepoznati napadač pucao je u noge mladiću M.Š. (27) i pobjegao.


Kako javlja Kurir, prema neslužbenim informacijama, pucnjava je povezana s grupom mladića koji su od ranije poznati policiji, a ozlijeđeni mladić je prije nekoliko godina bio izboden nožem u centru grada. 

- Pucnjava je bila usred bijela dana, na mjestu gdje prolazi puno ljudi i djece. Bilo je zastrašujuće! - rekao je jedan od svjedoka. 

Na snimci se vidi kako napadač prilazi M.Š. koji je sjedio na terasi kafića. Vadi pištolj i nekoliko puta prijeti njime, a onda i puca. Mladić je pao na tlo, a onda se ubrzo ustao i krenuo bježati, no napadač je krenuo za njime. 

Pretpostavlja se da je treću prostrjelnu ranu zadobio dok je bježao. 

Vaša reakcija na temu