Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Twitter VIDEO Eksplozija u Rusiji, navodno se radi o skladištu oružja
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Eksplozija u Rusiji, navodno se radi o skladištu oružja

Nema službenog objašnjenja

Večeras se u selu pored ruskog grada Belgoroda čulo više eksplozija. Belgorod se nalazi oko 40 kilometara od granice s Ukrajinom. Pojavile su se informacije da je eksplodiralo skladište oružja, ali to još uvijek nije potvrđeno.

Lokalni ruski mediji prenose izjavu guvernera belgorodske regije Vjačeslava Gladkova. On kaže da su se čule eksplozije u Belgorodu i u Belgorodskoj oblasti. Incident se dogodio u selu Krasni Oktjabr.

Prema riječima čelnika regije, u selu nema žrtava, ozlijeđenih ni materijalne štete. Nema službenog objašnjenja eksplozije, a Gladkov je obećao da će se o tome oglasiti kasnije, piše Index.

Ruski mediji prenose i izjave očevidaca da su na mjesto događaja izašla vatrogasna vozila.

Vaša reakcija na temu