Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Groblje tenkova nadomak Kijeva
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Groblje tenkova nadomak Kijeva

Ukrajinci ih uništili moćnim NLAW-om

Na ulicama ukrajinskog naselja Buča nadomak Kijeva Reutersov fotoreporter snimio je prizor uništenog konvoja ruskih vojnih vozila, javlja N1.

Britanski LBC piše da su napad izvele trupe naoružane protutenkovskim naoružanjem NLAW koje su ukrajinske snage dobile od Velike Britanije.

Navodi se da su u napadu sudjelovale i topničke snage te dronovi, ali i civili koji su bacali molotovljeve koktele.

Nedaleko od Buče, ukrajinske snage upotrijebile su protutenkovske projektile koje su dobile od Zapada kako bi uništili još jedan ruski konvoj na mostu koji služi glavnoj ruti prema Kijevu, dodaje LBC.

Ukrajinski dužnosnici rekli su za CNN da su 'oduševljeni pobjedom na mostu'.

Treba napomenuti da na fotografiji nije kilometarski ruski konvoj koji se autocestom od Bjelorusije kreće prema Kijevu, o čemu se jučer dosta izvještavalo.


Vaša reakcija na temu