Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO: INDIJA Otac kći zaključao u sobu i odsjekao joj glavu, a onda je kroz mjesto u ruci odnio u policiju

VIDEO: INDIJA Otac kći zaključao u sobu i odsjekao joj glavu, a onda je kroz mjesto u ruci odnio u policiju

'Policajci su ga zamolili da je položi na zemlju i da sjedne'

Policija indijske države Uttar Pradesh uhitila je muškarca koji je priznao da je odrubio glavu svojoj kćeri tinejdžerici.

Sarvesh Kumar uhićen je u srijedu navečer kada je išao prema policijskoj postaji u okrugu Hardoi, noseći odsječenu glavu svoje 17-godišnje kćeri.

'Išao je pješke do policije kako bi priznao što je učinio. Rekao je da je vidio kćer s mladićem s kojim je očito bila u vezi, što ga je naljutilo jer je bio protiv toga', rekao je u petak glasnogovornik policije za CNN, prenosi Index.

Dok je Kumar, prodavač povrća iz sela Pandetara, išao prema policijskoj postaji, prolaznici su alarmirali policiju koja ga je zaustavila i počela snimati. Kumar im je onda ispričao da ju je, nakon što je doznao za njenu vezu, zaključao u sobu i nožem joj odsjekao glavu.

'Bio je poprilično staložen s obzirom na situaciju. Nije plakao ni histerizirao. Policajci su ga zamolili da položi glavu svoje kćeri na zemlju i da sjedne, što je on odmah poslušao bez prigovora', kazao je glasnogovornik.

Kumar se trenutno nalazi u pritvoru.


Vaša reakcija na temu