Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot/Twitter VIDEO Kadirov prijeti Zapadu: Pritisnut ćemo tipku i bit će svima 'Selam Alejkum'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Kadirov prijeti Zapadu: Pritisnut ćemo tipku i bit će svima 'Selam Alejkum'

'Rusija nikada neće dopustiti da izgubi bilo koju bitku'

Lider Čečena Ramzan Kadirov je u videoporuci opet zaprijetio Zapadu i rekao kako Rusija nikada neće dopustiti da gubi bitke. Dodao je kako uvijek postoji mogućnost da se stisne tipka i kaže 'Selam Alejkum'.

Video Kadirove poruke na Twitteru je podijelio savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Geraščenko.

'Rusija je velika zemlja i nuklearna zemlja. Rusija nikada neće dopustiti da izgubi bilo koju bitku, mi možemo stisnuti tipku i bit će svima Selam Alejkum. Kao što naš predsjednik kaže, trebamo li zaista svijet bez Rusije? Zašto treba dopustiti tim huljama da žive, a mi da ne možemo živjeti? Neka svi nestanemo, mi ćemo ići u raj, a oni će ići u pakao', poručio je Kadirov s osmijehom na licu,javlja Index.

Vaša reakcija na temu