Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Youtube VIDEO Nije dobio krumpiriće u fast foodu, žalio se. Radnica pucala za njim

VIDEO Nije dobio krumpiriće u fast foodu, žalio se. Radnica pucala za njim

Sve su snimile nadzorne kamere

Snimka s nadzorne kamere teksaškog restorana brze hrane nastala 2021. godine nedavno je postala viralna. Na snimci se vidi kako zaposlenica fast fooda, jednog iz restorana lanca brze hrane Jack-in-the-Box, povlači pištolj na kupca koji se požalio da nije dobio krumpiriće u narudžbi.

Snimka prikazuje drive-in prozor teksaškog fast fooda. Vidi se kako zaposlenici predaju vrećicu s hranom vozaču, koji se potom požalio. Zaposlenica naoružana pištoljem prvo na nezadovoljnog kupca baca vrećice s kečapom, a potom puca za automobilom koji se udaljava od fast fooda

Incident se dogodio u ožujku 2021. u Houstonu, a obitelj vozača je u međuvremenu podnijela tužu protiv fast food lanca Jack-in-the-box i njegove zapolenice, Alonniee Ford-Theriot, koja je u konačnici priznala krivnju za kazneno djelo potencijalno smrtonosnog ponašanja, prenosi Index.


Vaša reakcija na temu