Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Twitter VIDEO Novi Putinov javni nastup odao da mu se zdravstveno stanje pogoršalo?
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Novi Putinov javni nastup odao da mu se zdravstveno stanje pogoršalo?

Pogrbljen je i grčevito se drži za stol

Ruski predsjednik Vladimir Putin i ministar obrane Sergej Šojgu na sastanku su jučer dogovarali i daljnje planove oko Mariupolja. 

Putin je naredio vojsci da odustane od napada na čeličanu Azovstal, ali je rekao i kako želi da čeličana bude hermetički blokirana.

Sastanak je emitiran na ruskoj televiziji, no jedan detalj mnogima je zapeo za oko. Putinovo držanje potaknulo je nagađanja o njegovu zdravlju, za koje neki tvrde da se pogoršalo od početka rata, 24. veljače. Na snimci se držao pogrbljeno, a desnom rukom čvrsto je držao kut stola. Nije ga puštao, piše The Telegraph.

Anders Åslund, švedski ekonomist i bivši savjetnik ruske vlade, rekao je da snimka pokazuje da su i Putin i Šojgu 'depresivni i lošeg zdravlja'.

- Šojgu mora čitati svoje komentare Putinu i teško govori, što sugerira da su glasine o srčanom udaru vjerojatno točne. Loša izvedba - dodao je, prenosi Dnevnik.hr

Nije ovo prvi put da se nagađa o Putinovu zdravlju. Mnogi su već pisali kako mu je lice podbuhlo, što su pripisali uzimanju steroida kojima liječi neku bolest. Groteskno velike stolove za kojima je primao strane dužnosnike i epidemiološke spominjalo se u tom kontekstu. Putin se vjerojatno boji zaraze, nagađalo se, zbog oslabljenog imuniteta. Nedavno se pojavila i glasina da je stalno u pratnji liječnika specijaliziranog za rak štitnjače.

I za Šojgua se govorilo da je nestao te da je doživio srčani udar.

Vaša reakcija na temu