Foto: Screenshot VIDEO Omčo je najpopularniji YouTuber na Balkanu, zarađuje nestvarnu lovu

VIDEO Omčo je najpopularniji YouTuber na Balkanu, zarađuje nestvarnu lovu

S trona je skinuo Baku Prase

Najpopularniji YouTuber na Balkanu više nije Baka Prase

S tog trona nedavno ga je skinuo Omer Nadarević Omčo iz Bihaća koji je na toj platformi dosegnuo brojku od dva milijuna pratitelja. Omčo je vlasnik popularnog istoimenog YouTube kanala, a ono što do sada nije bilo poznato je činjenica da je Nadarević pokrenuo i Fat TV, kanal za strano tržište na kojemu ga prati 3.77 milijuna ljudi, piše Index.

Sudeći po podacima na Social Bladeu, na stranom kanalu je Omčo u posljednjih mjesec dana imao nevjerojatnih 386 milijuna pregleda, a za dvije godine koliko postoji, FatTV je skupio više od dvije milijarde pregleda. Po pretpostavkama Social Bladea Omčo za mjesec dana može zaraditi nevjerojatnih milijun i pol dolara, odnosno više od devet milijuna kuna. Podatke ipak treba uzeti s rezervom, budući da su velike razlike u zaradi na YouTubeu na američkom i europskom tržištu. 

Omer Nadarević rođen je 1985. godine u Bihaću. Komedijom se počeo baviti prije 20 godina, ali je prava zvijezda postao tek kada se na internetu pojavio YouTube. O njegovom privatnom životu se malo zna, ali je tijekom sudjelovanja u reality showu Parovi priznao da je imao jako teško djetinjstvo i život.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(85604, "");
Pregledaj komentare