Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay VIDEO Otvorio vrata zrakoplova tijekom leta, a onda je nastala panika

VIDEO Otvorio vrata zrakoplova tijekom leta, a onda je nastala panika

'Djeca su se tresla, plakala...'

Nevjerojatna drama odvijala se na letu Asiana Airlinesa dok je zrakoplov s 184 putnika krenuo slijetati u Južnoj Koreji. Jedan muškarac otvorio je vrata za hitne slučajeve nakon čega je uslijedila panika. Dio putnika imalo je problema s disanjem i prebačeni su u bolnicu, izvijestili su lokalni mediji. Zrakoplov je na kraju sigurno sletio u međunarodnu zračnu luku Daegu, ali s otvorenim vratima. 

Muškarac, u svojim 30-ima, uhićen je nakon slijetanja, javila je novinska agencija Yonhap. Let OZ8124 poletio je s otoka Jeju u petak ujutro po lokalnom vremenu. Vremenski slijed događaja nije jasan, ali vrata zrakoplova otvorena su pred kraj leta oko 12.45 po lokalnom vremenu, izvijestili su južnokorejski mediji, javlja BBC, prenosi Večernji list.

Videozapis putnika podijeljen na društvenim mrežama prikazuje otvor u bočnoj strani aviona i putnike koji sjede.

Nekoliko djece školske dobi bilo je u zrakoplovu na putu.  Roditelj jednog od učenika rekao je za Yonhap: 'Djeca su se tresla, plakala i bila uplašena'. Kompanija Asiana Airlines priopćila je da je policija pokrenula istragu.

Vaša reakcija na temu