Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Prva dama Ukrajine objavila potesne snimke Mariupolja
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Prva dama Ukrajine objavila potesne snimke Mariupolja

'Ovo je zastrašujuće'

Ukrajinska prva dama Olena Zelenska objavila je potresne snimke nastale u Mariupolju, gradu u istočnoj Ukrajini.

'Ovo je Mariupolj. Upravo sada. Ruski zračni napad na medicinski centar i rodilište. Ovo je zastrašujući video, ali još uvijek ne možemo vidjeti ono najgore. Ne znamo koliko je majki i djece ubijeno i ozlijeđeno.

Tražimo od NATO-a da zatvori naše nebo u ime cijele Ukrajine. Tražimo da se ovakvo nešto više nikada ne ponovi, no nitko nas ne čuje! U međuvremenu, neprijateljski zrakoplovi očito ubijaju civile!', dodala je.

Ovo govorim svijetu. Rat u Ukrajini nije rat tamo negdje. Ovo je rat u Europi, blizu granica EU. Ukrajina zaustavlja silu koja može sutra ući u vaše gradove pod izlikom da spašava civile. Ukrajinci neće odustati unatoč svim ovim strahotama', poručila je uz video, zahvalivši onima koji pomažu.

Vaša reakcija na temu