Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot VIDEO Ruski politolog zaprijetio Europi nuklearnim oružjem
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Ruski politolog zaprijetio Europi nuklearnim oružjem

'Ne razumiju da ih možemo riješiti mnogo brže od ovoga što smo započeli u Ukrajini'

Sergej Mikejev, koji se naziva ruskim politologom, održao je bijesan govor na Putinovoj propagandnoj državnoj televiziji Kanal 1 prije dva dana u kojoj je Europi prijetio nuklearnim oružjem. Isječak njegovog nastupa objavljen je na društvenim mrežama, a može se vidjeti kako bijesno prijeti europskim zemljama.

- Europi, Europi, postoji jedna jednostavna stvar koju moramo reći Europi. Napast ćemo vas nuklearnim oružjem ako okupite nekakav mirovni kontigent s NATO-om ili ga odlučite premjestiti negdje drugdje... To će onda biti nuklearni rat - vikao je Mikejev, prenosi Index

Obratio se potom Poljacima, Nijemcima, Eastoncima...

- Bravo, Poljaci, od vaše Varšave u 30 sekundi neće ostati ništa. Hrabri Nijemci, hrabri Estonci, hrabri Baltik. Kad smo kod hrabrog Baltika, znam da postoje ozbiljni problemi u Kalinjingradu na granici. Možda treba uspostaviti humanitarni koridor do Kalinjingrada. Zašto ne? - upitao se. 

Rekao je kako mu se čini da se zemlje Litva i Poljska ponašaju previše hrabro. 

- Previše hrabro! A ne razumiju da ih možemo riješiti mnogo brže od ovoga što smo započeli u Ukrajini. Zato što je problem koridora stvar lokalne vojne operacije, a to je mnogo lakše riješiti od onoga što smo započeli u Ukrajini - izjavio je. 

Vaša reakcija na temu