Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Twitter) VIDEO Tri osobe poginule u eksploziji Krimskog mosta
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Tri osobe poginule u eksploziji Krimskog mosta

Most je i vrlo simboličan za Rusiju i važna logistička opskrbna ruta

Krimski most koji povezuje ovaj poluotok s Rusijom, najduži most u Europi i omraženi simbol okupacije južnog dijela Ukrajine. Ruska državna novinska agencija RIA najprije je objavila da se zapalio spremnik s gorivom, dok ukrajinski mediji pišu o eksploziji. Na snimkama objavljenim na Twitteru vidi se željeznička kompozicija u plamenu. Promet je obustavljen na cestovnom i željezničkom mostu, otvorenom 2018. kako bi spojio Krim na rusku prijevoznu mrežu, javlja N1.

Na fotografijama koje su preplavile društvene mreže vidi se da je srušen dio cestovnog mosta, koji ide paralelno sa željezničkim tračnicama.

Most je i vrlo simboličan za Rusiju i važna logistička opskrbna ruta za ruske snage na Krimu i u južnoj Ukrajini pod ruskom okupacijom.

Najmanje troje ljudi poginulo je u eksplozili na Krimskom mostu, stoji u preliminarnom izvješću Ruskog istražnog odbora. U priopćenju na Telegramu kažu kako su, vjerojatno, poginuli i putnici u automobilu koji se nalazio iza kamiona koji je eksplodirao.

'Iz vode su izvučena tijela dvije žrtve, muškarca i žene, čiji se identitet utvrđuje', rekli su.

Vaša reakcija na temu