Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Twitter) VIDEO Ukrajinci objavili snimku uništavanja ruskih tenkova
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Ukrajinci objavili snimku uništavanja ruskih tenkova

'Pogodak'

Na društvenim mrežama i dalje se pojavljuju snimke s ukrajinskih bojišta. Na jednoj od nedavno objavljenih snimki može se vidjeti uspješan napad na ruske tenkove. Snimku je u subotu na Twitteru objavilo ukrajinsko Ministarstvo obrane. 

Traje otprilike dvije minute i iz ptičje perspektive prikazuje konvoj od tri ruska tenka kako se probija kroz ukrajinsko selo. Na početku videa, tenk na čelu linije pogođen je nespecificiranim ukrajinskim oružjem i zaustavlja se. Naposljetku, oklopno vozilo počinje se dimiti i eksplozija odjekne u blizini stražnjeg dijela.

Tweet ministarstva sadržava malo toga osim videa, jedini tekst objave je riječ 'Pogodak'. 

U nastavku snimke mogu se vidjeti ruski vojnici kako bježe od pogođenog tenka, krećući se prema obližnjem nizu stabala. Video je zatim zumiran druga dva tenka iz kojih se vidi još vojnika koji bježe u šumu. Više oblaka dima tada počinje sukljati iz smjera u kojem su muškarci bježali, što ukazuje na nove udare. I druga dva tenka su naizgled pogođena te je iz njih vatra, piše Večernji list.

Vaša reakcija na temu