Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Facebook VIDEO Zelenski: Na Uskrs molimo Boga za milost da ispuni naš veliki san - mir u Ukrajini
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VIDEO Zelenski: Na Uskrs molimo Boga za milost da ispuni naš veliki san - mir u Ukrajini

Na snimci koja traje deset minuta govori o borbi svog naroda na strani svjetla

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski poslao je uskršnju čestitku snimljenu u tisućljetnoj staroj katedrali svete Sofije u Kijevu, spomeniku iz razdoblja Kijevske Rus. 

U video poruci koja traje deset minuta govori o borbi svog naroda na strani svjetla te moli Boga da zaštiti one koji štite Ukrajinu. Također, moli Boga za roditelje, bake i djedove da vide svoju djecu i da im se vrate s fronta, a za one koji se neće vratiti moli za snagu i blagostanje. 

Poziva svoj narod da ne izgubi nadu, volju i najvažnije - vjeru. Također, spominje da se ne zaborave Buča, Irpin i Mariupolj te druga mjesta gdje su se dogodili veliki zločini. Naglasio je u videu da vjeruje u pobjedu Ukrajine u ovome ratu i svim građanima želi mir.

- Na Uskrs molimo Boga za veliku milost da ispuni naš veliki san - za je još jedan Veliki dan, dan kada će biti veliki mir u Ukrajini. A s njim - vječna sloga i blagostanje. S vjerom u to, svima vama čestitam Uskrs. Čuvajte sebe. Čuvajte svoje najmilije. Čuvajte Ukrajinu! Hristos Vaskrse! Zaista je uskrsnuo - poručio je ukrajinski predsjednik.


Vaša reakcija na temu