Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr VLADIMIR PUTIN 'Ukrajina je iza terorističkog napada na Krimski most'
Rat u Ukrajini Piše: Dalmatinski portal

VLADIMIR PUTIN 'Ukrajina je iza terorističkog napada na Krimski most'

'Pomogli' su im neki ruski i strani državljani

Ruska služba sigurnosti (FSB) identificirala je počinitelja eksplozije na Krimskom mostu, piše N1.

Ukrajinska obavještajna služba stoji iza smrtonosnog napada na Krimski most, rekao je u nedjelju ruski predsjednik Vladimir Putin nakon izvješća čelnika nacionalnog Istražnog odbora Aleksandra Bastrikina, javlja tako Russia Today.

Prema Bastrikinu, napad su organizirale ukrajinske sigurnosne službe, kojima su 'pomogli' neki ruski i strani državljani. Šef Istražnog odbora također je rekao da je Federalna služba sigurnosti (FSB) identificirala osumnjičene koji su bili umiješani u napad.

Napad na most imao je za cilj pogoditi rusku 'kritičnu infrastrukturu', rekao je Bastrikin, dodajući da je to 'teroristički čin'.

Vaša reakcija na temu